ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Συμβόλαια τεχνικής κάλυψης απομακρυσμένου ελέγχου και on site

Υπηρεσία παραλαβής Η/Υ από τον χώρο σας

Παραλαμβάνουμε τον χαλασμένο υπολογιστή από τον χώρο σας κατόπιν ραντεβού και σας τον επιστρέφουμε επισκευασμένο. Η υπηρεσία αφορά περιοχές εντός Αττικής.

e-Support

Λύνουμε το πρόβλημα από απόσταση. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στον υπολογιστή σας και ο χρόνος και η μετακίνηση του είναι το πρόβλημα. Η Help4Tech σας παρέχει την λύση εξ αποστάσεως μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου eSupport.

Επισκευή Η/Υ και αναβάθμιση

Αναλαμβάνουμε το service σε όλες τις βλάβες Η/Υ οποιασδήποτε μάρκας (dell, hp, toshiba, lenovo, sony vaio, samsung, turbox κ.α) είτε είναι σταθεροί, είτε laptops. Oι βλάβες που επιδιορθώνουμε αφορούν όλα τα μηχανικά μέρη του Η/Υ, όπως επίσης και αυτές που αφορούν τα προγράμματα και το λειτουργικό σύστημα.

Περιοχές που καλύπτουμε: Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Νίκαια, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μαγούλα, Αθήνα κέντρο, Πειραιά, Φάληρο, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και άλλες περιοχές εντός Αττικής.